Home Blog

Blog

by marjus.qose

iPhone 13 Pro Max Green

Dizajn

  • Gjelbër Alpine
  • Argjendi
  • Ari
  • Grafit
  • Sierra Blu

iPhone 13 Pro nëGjelbër Alpine , Argjend , Ar , Grafit dhe Sierra Blu

Çelik inox i shkallës kirurgjikale

Mburoja qeramike, më e fortë se çdo xhami smartfon

Rezistenca ndaj ujit IP68 lider në industri 3

Sistemi i kamerës

Sistemi ynë i kamerës Pro merr përmirësimin e tij më të madh ndonjëherë. Me pajisje të nivelit tjetër që kap shumë më tepër detaje. Softuer super inteligjent për teknikat e reja të krijimit të fotografive dhe filmave. Dhe një çip jashtëzakonisht i shpejtë që i bën të gjitha të mundshme. Do të ndryshojë mënyrën se si gjuani.

Makro

Ua.

Fotografia makro vjen në iPhone.

Me lentet e saj të ridizajnuara dhe sistemin e fuqishëm të fokusimit automatik, kamera e re Ultra Wide mund të fokusohet në vetëm 2 cm — duke i bërë edhe detajet më të vogla të duken epike. Shndërroni një gjethe në art abstrakt. Kapni turbullirën e një vemjeje. Zmadhoni një pikë vese. Bukuria e vogël pret.

Video makro, dikush?

Fotot makro janë vetëm fillimi. Mund të xhironi gjithashtu video makro — duke përfshirë lëvizjen e ngadaltë dhe kalimin e kohës. Përgatituni që të magjepseni.

Dritë e ulët

Sillni
natën.

iPhone 13 Pro është krijuar për dritë të ulët. Kamera Wide shton një hapje më të gjerë dhe sensorin tonë më të madh deri më tani — dhe përdor skanerin LiDAR për portretet e modalitetit të natës. Ultra Wide merr një hapje më të gjerë, një sensor më të shpejtë dhe fokus automatik krejtësisht të ri. Dhe Telephoto tani ka modalitetin e natës.

Kamera e gjerë kap deri në2.2 herë më shumë dritëpër foto dhe video më të mira

Kamera ultra e gjerë regjistron92% më shumë dritëpër foto dhe video më të mira

Modaliteti i natës tani në
çdo aparat fotografik

Foto dhe video më të mprehta dhe më të detajuaranë çdo dritë

Zmadhimi optik